Nyheter

Stall Orlandos

Kjeckestad Tomten 1

542 93 Mariestad

0501-351 61

070-81 351 61

 

Nyheter

 

14-05-31

När det står klart attkvalbiljetten till Falsterbo HS är säkrad så läggs en ny plan upp specifikt för Olga hur hon ska matchas dit. En tävling på gräs kommer att behövas. Herrljunga RK är en av få tävlingar i området som fortfarande har tävlingar på gräs.

 

14-05-28

Onsdags hoppning hos Gäsene Ryttarna med kval för unghästar, Olga får åka med och vi hoppas att det sista kval ska sättas för att ta oss till Falsterbo HS. Vi går felfritt och därmed är kvalbiljetten ordnad!

 

14-05-24

Idag tar hela teamet och packar lastbilen för att åka till Lilla Edets RK, Amanda, Linda och Jesper tävlar denna dag. Jesper och Priceless E får med en fin felfri runda i 120 cm hem. Olga hoppar avspänt och fins och sätter därmed sitt 2:a kval till Falsterbo HS. Härlugt när stora delar av teamet är med, alla är är hjälpsamma och mona om att allt ska flyta på!

 

14-05-15 Söndag

Denna dag far vi iväg till Floby Ryttarna, Olga och Pricless E är med denna dag! Fint väder, bra banor på ganska liten, enkel men bra anläggning. Jesper med Priceless gör fina rundor. Olga hoppar bra och har ett kval klart med sig hem. Kvalen är för Falsterbo Scandinavium Open för 5 åringar.

 

14-05-11 Söndag

Lång och blöt dag på Equality Line Horse Show på Hammarö. Ömsom vin och ömsom vatten, Priceless E var inte med på noterna men Olga och Conqubin gjorde mycket fina rundor i regnet. Svårt att säga vem som var gladast, Conqubin eller Linda, otvetydigt vad de båda mycket lyckliga över den fina rundan i 1,35. Första större klassen efter Conqubins två dräktigheter :)

Amanda och Ofelia gjorde två väldigt fina rundor i 1,10 och 1,20 och duktiga Elin tog hand om barn och hästar lika bra som vanligt.

På hemvägen passade vi på att hälsa på 1-årshingstarna på sommarbetet, de gick nöjda och mumsade gräs.

 

14-04-13 Söndag

Tävling i Filipstad, Jesper på utbildning i Stockholm så Linda sadlade ut Priceless E, Olga, Ofelia och Conqubin. 5-åringarna gjorde varsin fin 1,10, Ofelia vann Avd. A i samma klass och hade ett ned i 1,20. Conqubin gick 1,20 och 1,25 med nedslag i båda. En överladdad och tävlingssugen tjej efter "mammaledighet".

 

14-03-30 Söndag

Idag åker fina Saluhästen Mick till sin nya ägare Anna Mattisson-Lycka till!

 

28-30/3 har familjen haft paus i ridandet, en späckad helg i Stockholm hos släkt o vänner. Goa middagar och härliga skratt:). Vi tog oss en härlig ridtur när vi anlänt hem på söndagskvällen. Vi tackar jättemycket för all hjälp som vi fått i helgen, Malin, Amanda, Anna-Lena, Fredrik, Elin, Doris & Christer!

 

14-03-26 Onsdag

Peter träning står på dagens schema, Ofelia, Conqubin och Can-Can ska tränas. Alla hästar och ryttare gör ett mycket bra pass och bra trimning inför kommande tävlingar.

 

14-03-24 Måndag

Idag är det dags för alla hästar på Stall Orlandos att bli undersökta av hästtandteknikern Johan Lundh. Samtliga ser fina ut men sedvanlig raspning och lite korrigeringar. Johan är lugn och alla hästar gillar honom.

 

14-03-23 Söndag

Regional tävling i Falköping, 5 hästar följer med och vädret visar sin bästa sida:) vi gillar soliga dagar! Olga och Zizi hoppar fint och bra tryck i sprången, Can-Can känns lite matt, Conqubin blir 5 plac i 120 och är mycket taggad och Ofelia hoppar två bra rundor. Elin är med som hästskötare för första gången och är duktig.

 

14-03-09 Söndag

Idag var det barnens tur att tävla, med Nikodemus gjorde de fyra felfria rundor på Mini-Clear rounden på Mariestads Ridklubb

Copyright © All Rights Reserved